Hemsidor

Behöver du en hemsida för ditt företag eller förening så har du kommit rätt. Jag använder WordPress och WooCommerce som grund när jag bygger för att säkerhet och flexibilitet då finns med från start.

Här har du råd att skaffa en riktigt bra hemsida för ditt företag. Inga dolda avgifter och alltid möjlighet till fast pris. Med hög service och stort kunnande inom webb, eftersträvar jag trygga & långsiktiga relationer med dig som kund.

Responsiv design

Alla hemsidor vi bygger är mobilvänliga och byggda i responsive design. Det betyder att hemsidan automatiskt anpassar sig efter den enhet som du använder för att besöka sidan, t.ex. mobil, tablet eller vanlig dator.

WordPress

Alla hemsidor byggs i det populära hemsidesverktyget WordPress. Med WordPress är du aldrig låst. Du kan själv sköta hemsidan från valfri uppkopplad enhet.  Läs om hemsidesverktyget WordPress →

Fast pris

Hos mig får du alltid ett fast pris. Beskriv hur du tänker dig din nya hemsida, och gärna även vilken budget du har, så tar vi fram ett förslag och ett pris.
Oavsett vilka dina behov är och storleken på din hemsida så bygger jag hemsidan i WordPress, som är helt kostnadsfritt att använda. Systemet är Open Source, dvs det har öppen källkod. Du behöver inte betala någon licens för det vare sig nu eller i framtiden. Du äger själv din hemsida fullt ut.


Fakturering sker via Frilans Finans.


Exempel på tidigare jobb

GMBK Grand Prix

GMBK Grand Prix

Hemsida byggd på WordPress för en av Sveriges största hundtävlingar.
grandprix.sbk-gmbk.se


Hemsida byggd för Anne-Lis Hundsim

Anne-Lis Hundsim

Hemsida byggd på WordPress men även förberedd för e-handel via Woo Commerce.
annelishundsim.se


GMBK Grand Prix

Poster för GMBK Grand Prix 2017

Den här postern satt på Brukshundklubbar över hela Sverige under 2017.

Kontakta mig gärna!

Välkommen att höra av dig om du har funderingar kring ny hemsida eller annat som har med webb eller E-handel att göra! / Joakim